ANITA COMFORT

Hoogste draagcomfort tot in grote maten. De lingerie van Anita comfort laat het volslanke figuur met grotere buste op de juiste manier stralen. Kleine probleemzones worden slim verhult en de vrouwelijke rondingen worden in het juiste licht gezet.

 

ANITA MATERNITY

Modische lingerie voor zwangere vrouwen en voedende moeders met een super pasvorm, design en functie. Anita maternity verzorgt de moeder optimaal tijdens de zwangerschap, in de borstvoedingsperiode en bij het herstel na de bevalling.

 

ANITA ACTIVE

Waarom een sportbeha? Hardlopen met een gewone beha kan bijzonder pijnlijk zijn en het borstweefsel beschadigen. Voor sommige vrouwen reden om te stoppen. Jammer, want een sportbeha ondersteunt de borst perfect, ook bij een grote maat. Recreatief of heel intensief hardlopen? Kleine of grote cup? Een sportbeha is een must!

In 2014 werd de RedDot Design Award aan de Anita sportbeha dynamiXstar toegekend. In het daarop volgende jaar kregen ze van de vakjury de ISPO Award uitgereikt voor de sportbeha met ergonomische pasvorm en het hoge draagcomfort.

***ISPO Gold Award winnaar 2017/2018!***
De nieuwe Anita Active sportbeha Air Control Delta Pad 2017 is dankzij zijn fantastisch design en comfort verkozen tot winnaar van de Gold Award in de categorie ‘Health & Fitness’!